...
08 Octombrie, 2018

5 canale de YouTube de urmărit dacă îți plac călătoriile  

Relaxare Călătorii sunt cu toții unici, au interese și pasiuni care mai de care mai diferite. De la pasionați de cultura culinară a lumii la amatorii de senzații tari, cu toții sunt îndrăgostiți de istoria și bogăția omenirii. Unii dintre ei aleg să-și împărtășească experiențele în fața lumii întregi, pe YouTube.

FunForLouis  

Probabil cel mai popular canal de călătorit de pe Youtube cu peste 2 milioane de urmăritori, FunforLouis postează aproape zilnic câte un filmuleț din care aflăm ce se întâmplă cu Louis și mai ales ce aventuri plănuiește - în viață și pe drum. 

PsychoTraveller 

Aly inspiră de peste 4 ani prin sfaturile pe care le oferă despre viața ca nomad digital. Absolventă a Facultății de Psihologie, Aly își dorește să deschidă subiecte delicate despre apartenență și curajul de a trăi viața fără prejudecăți. De asemenea, canalul cuprinde și o serie de video-uri cu sfaturi pentru călătorii care nu au un buget foarte mare – alternative ieftine pentru cazare și drum. 

Mark Wiens  

 Mark Wiens călătorește cu un singur scop – satisfacerea papilelor gustative, fiind mereu în căutarea unei mese delicioase. Pornind de la credința că mâncarea ne aduce împreună, Mark face recomandări autentice despre restaurantele din locurile pe care le vizitează. Video-urile de pe acest canal îi lasă pe privitori cu multe pofte și idei de călătorii.

Exploring Alternatives

A fost creat de un cuplu, Mat și Danielle. Cei doi au decis în 2012 să trăiască într-o rulotă și să călătorească în căutarea de experiențe unice. Cei doi documentează alternative la stilul de viață tradițional, intervievând oameni care trăiesc în tiny houses, rulote, bărci și sunt interesați de minimalism. 

Monkey Abroad

Este un canal pentru călătorii cu un buget mic, înființat din dorința de a împărtăși și cu alții cum poți crea amintiri extraordinare plătind un preț modic.  
 


              

Articole Similare

Vezi toate articolele