...
19 Decembrie, 2018

5 canale YouTube de Design Interior pentru creativul din tine

Co-creare Fie că ți-ai achiziționat un apartament sau te-ai mutat în chirie, ai reușit să-ți construiești casa visurilor tale sau doar îți imaginezi un loc pe gustul tău în care să te simți pe deplin confortabil, video-urile despre design interior reprezintă o minunată și infinită metodă de relaxare.

Prin vizionarea lor, primești idei și experiență fără a-ți distruge proprii pereți. De asemenea, afli cele mai avantajoase variante de amenajare din punct de vedere al bugetului și al timpului și, de ce nu, capeți curaj pentru proiectele proprii de care îți era frică să te apuci fără sfatul unui specialist. Înveți despre materiale, vopsele, soluții de depozitare și multe altele.

În continuare, îți prezentăm 5 canale YouTube despre design-ul interior:

Lowe’s Home Improvement – Un canal cu peste 600 de mii de urmăritori ai lanțului de magazine Lowe’s, care publică câte un video nou la fiecare 3-4 zile. Cuprinde video-uri antrenante, atât despre amenajarea interioară cât și cea exterioară, a grădinilor și teraselor. 

Live Your StyleShar, gazda canalului, se autocaracterizează ca fiind o fanatică a soluțiilor de design interior DIY. Cel mai popular video al său este transformarea unui apartament de dimensiuni reduse cu un buget mic. 

Studio McGee – Canalul urmărește povestea cuplului Syd și Shea McGee. Cei doi s-au mutat din California în Salt Lake City și au înființat un studio de design ceare are în prezent 20 de angajați. Sloganul lor favorit este From house to home

Emily HendersonEmily este decorator, autor și vedetă TV și are ca pasiune stilul vintage. Emily pune accent pe schimbările pe care fiecare dintre noi și le permite cu ceva implicare și dedicare. 

Delta Studio – Un canal în limba română, care prezintă transformări radicale, de la clădiri istorice la apartamente comuniste. Canalul are peste 140 de video-uri, majoritatea studii de caz, dar și sfaturi practice despre materiale; de exemplu, găsești video-uri despre montarea mozaicului sau alegerea unui parchet. 
 

Articole Similare

Vezi toate articolele