...
18 Ianuarie, 2019

5 canale YouTube despre muzică de urmărit în 2019

Muzică Dacă ți-ai propus ca în 2019 să fii ceva mai muzical și, în același timp, să te relaxezi învățând lucruri noi despre artistul, instrumentul sau vocalistul preferat, creatorii de pe YouTube îți sar, ca întotdeauna, în ajutor. De la parodii după melodii cunoscute până la teorie muzicală, vei găsi tot ce ai nevoie pentru o porție bună de relaxare și informație.

Holistic Songwriting este un canal de YouTube al cărui creator, Friedemann Findeisen, explică felul în care muzica comercială este produsă și ajută prin sfaturile sale tinerii compozitori să producă o muzică dedicată unei audiențe mai largi. Canalul are un total de peste 8.350.000 de vizualizări ale video-urilor. 

Adam Neely este un compozitor și basist care locuiește în New York și realizează video-uri despre noile orizonturi în muzică, teorie muzicală și condiția muzicianului contemporan. Un video este adăugat în fiecare zi de luni și până în acest moment canalul a strâns peste 620.000 de urmăritori. 

Tristan Paredes este un vocal coach american, iar video-urile sale sunt bazate mai ales pe entertainment. Acesta preia video-uri ale unor cântăreți celebri sau la început de drum și discută calitățile vocale ale acestora, atât din punctul de vedere al teoriei, cât și a percepției publicului general. Fenomenul Auto-Tune este adesea chestionat. Canalul are aproape 1 milion și jumătate de urmăritori

SteveTerreberry este ironic și amuzant, iar video-urile sale au un succes fulminant la public, aducându-i acestuia peste 150 milioane de vizualizări. Dacă vrei să afli topul a 10 cântece care se interpretează foarte dificil la chitară dacă ai mâinile mici sau cum să folosești un Fidget Spinner ca o pană de chitară, atunci nu ezita să-l urmărești. 

Rick Beato are 35 de ani de experiență muzicală drept producător, inginer de sunet, teoretician și compozitor. Fiul său, Dylan, lucrează împreună cu el la o percepție absolută a sunetelor după cum se vede din acest video viral. Canalul are peste 56 de milioane de vizualizări
 

Articole Similare

Vezi toate articolele