...
19 Decembrie, 2018

7 albume cu hit-uri pentru vacanța de iarnă

Muzică Sărbătorile parcă nu se desfășoară la fel de armonios dacă nu avem fundalul sonor potrivit.

Sărbătorile de iarnă vin cu pași repezi și în fiecare an ne aflăm în încercarea de a compune playlist-ul perfect pentru a le acompania. Dacă sunteți în căutarea a ceva diferit de adăugat în listă, pe lângă tradiționalele colinde, vă recomandăm 7 albume speciale pentru momente și mai speciale:

‘Beach Boys’ Christmas Album’ (1964) cuprinde 5 cântece originale, dintre care de remarcat este Santa’s Beard, precum și 7 cover-uri pe tema Crăciunului (incluzând versiunile Beach Boys pentru Blue Christmas și White Christmas). 

A Very Special Christmas (1987) este primul album compilație produs pentru a ajuta organizația Special Olympics. Coperta albumului este realizată de Keith Haring. Albumul cuprinde artiști ca Sting, U2, Madonna, Eurythmics, Alison Moyet

Elvis’ Christmas Album (1957) este al treilea album de studio al lui Elvis Presley și primul lui album de Crăciun. Albumul s-a vândut în peste 20 milioane de exemplare și conține clasicul Blue Christmas.

„James Brown’s Funky Christmas” (1995)James Brown a înregistrat 3 albume pe tema Crăciunului în cariera sa: James Brown Sings Christmas Songs – 1966, A Soulful Christmas – 1968 și Hey America It’s Christmas. Albumul James Brown’s Funky Christmas (1995) este o colecție a celor mai bune melodii de pe primele 3 albume de Crăciun. Cântece precum Santa Claus Goes to the Ghetto și Let’s Unite the Whole World for Christmas reprezintă puternice îndemnuri sociale. 

Christmas in the Heart (2009)Bob Dylan nu mai are nevoie de nicio introducere, iar acest album trebuie neapărat ascultat. Dylan preia melodii vechi și le include în propria narațiune. 

Christmas Portrait (1978) este primul album de Crăciun semnat Carpenters și al nouălea album de studio al duo-ului.

„The Ventures’ Christmas Album’ (1965)” – Considerat a fi unul dintre cele mai bune albume de Crăciun ale tuturor timpurilor, cuprinde 12 cântece instrumentale și este încă, după mai bine de 50 de ani, un favorit al radio-urilor în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Articole Similare

Vezi toate articolele