...
03 Aprilie, 2019

A început Visual Playground!

Co-creare Ieri, la București, a început cea de a șasea ediție a festivalului internațional de ilustrație și design grafic Visual Playground. Evenimentul, care se desfășoară până pe 13 aprilie, include opt zile de workshop-uri intensive, o conferință de două zile, două expoziții și o pictură murală realizată de Pedro Campiche – AKACORLEONE, un artist de origine portugheză. 

Qreator este partener al evenimentului și va găzdui, între 9 și 13 aprilie, super expo solo-show Vasjen Katro aka Baugasm, dar despre asta vom povesti mai pe îndelete, pentru că merită, în curând! 

Până atunci, însă, îți oferim posibilitatea de a câștiga una din cele zece invitații la conferința Visual Playground, care va avea loc pe 6 și 7 aprilie la Halele Expirat din București, și care, ta daaaa!, este sold-out, așa că profită de concursul nostru ca să prinzi un loc! 

Doar așa, ca să-ți faci o idee, printre vorbitorii de la această conferință se află Emiliano Ponzi, cunoscut pentru ilustrațiile sale conceptuale realizate pentru The New Yorker, Vasjen Katro, animatorul Jose Lorenzo, muralistul Akacorleone sau Jordan Metcalf, designer grafic specializat în lettering experimental, dar și alți artiști de renume mondial. Ți-am zis: nu e de ratat! 

Provocarea noastră, care are ca premii cele zece invitații la conferința Visual Playground 2019, este adresată tuturor iubitorilor de design și se desfășoară pe Instagram începând de astăzi și până pe 4 aprilie 2019, iar pe 5 aprilie 2019, anunțăm câștigătorii. 

Regulamentul concursului poate fi consultat aici

Noi îți oferim în story un șevalet digital, suport generos pentru imaginația ta, tu folosești doar tool-urile de desen din Instagram pentru o ilustrație pe care, mai apoi, o postezi în story, cu #CreateFun, fără să uiți să dai tag la @visualplayground și @Qreator_by_iqos! Jurați vor fi chiar organizatorii festivalului!

Succes! 

P.S. Rămâi cu ochii pe contul nostru de Instagram! Vernisajul solo-show-ului Baugasm de la Qreator e By Invitation Only, dar s-ar putea să știm pe cineva care are niște invitații pentru fanii artistului! Shhhh! 

 

 


 

Articole Similare

Vezi toate articolele