...
01 Aprilie, 2019

April Qollection: Fit for Spring!

Co-creare E 1 Aprilie, dar nu e păcăleală: Laura Olaru revine la Qreator cu o nouă colecție-capsulă, Fit for Spring!

Creatoarea ne propune în această lună trei obiecte inspirate din universul Qreator, vesele și colorate ca o zi de primăvară, trei backpack-uri minimaliste pentru Ea și El! Perfecte ca accent de culoare pentru orice ținută, cele trei piese îți lasă mâinile libere pentru un buchet din florile de sezon pe care vrei să îl oferi sau pe care tocmai l-ai primit, sacoșele cu care te întorci de la shopping sau, de ce nu, ghiozdanul de la bicicletă, atunci când te bucuri de soare pe două roți! 

Iată și trei sfaturi de stil pentru acest accesoriu: 

1. Poartă-l cu o ținută într-o culoare contrastantă pentru a-l scoate în evidență sau asortat la un detaliu din imprimeul hainelor, pentru un plus de personalitate! 

2. Ține-l de toartă dacă vrei un aer mai elegant, mai clasic. Pune ambele barete sau doar una pe un singur umăr, pentru un plus de personalitate. În fine, poartă-l cu câte o baretă pe fiecare umăr - pentru comoditate fără limite. 

3. Nu te teme să-l accesorizezi: un breloc, o eșarfă sau, de ce nu, chiar cravata proaspăt scoasă de la gât după ce-ai plecat de la birou și mergi la o întâlnire cu gașca. 

        

Toate acestea pot reprezenta nenumărate soluții prin care fiecare purtare devine o experiență unică. 

Și, nu uita, dacă vrei cel mai cool accesoriu al lunii, atât pentru ea, cât și pentru el, vino să alegi cum ești Fit for Spring, (cu) noua colecție Laura Olaru for Qreator! 
 

 

 

Articole Similare

Vezi toate articolele