...
13 Noiembrie, 2017

Artă + fashion + mâncare

Re-taste Mazărea și cojile de banană reprezintă pantalonii high fashion din harem; frunzele de nap se transformă într-o rochie; iar sfecla tăiată devine o adevărată lecție în materie de culoare și textură.

Într-o lume în care miile de like-uri de pe social media se dau din ce în ce mai ușor, Gretchen Roehrs iese în evidență prin creațiile ei bizare compuse din linii desenate cu cerneală, diferite tipuri de mâncare și alte elemente editabile, îmbinate atât de bine.

Ilustratoarea a lucrat mult timp în industria modei, la New York, până s-a mutat în San Francisco și și-a lansat propriul brand.

https://www.instagram.com/p/BYv4M4RAAgP/?taken-by=groehrs 

https://www.instagram.com/p/BS1gHeDA78Q/ 

https://www.instagram.com/p/BUAYOOIgAVf/?taken-by=groehrs 

Mâncarea și ilustrațiile au reprezentat de mult timp o inspirație una pentru cealaltă, însă nu s-au intersectat niciodată cu fashion-ul. 

Mazărea și cojile de banană reprezintă pantalonii high fashion din harem; frunzele de nap se transformă într-o rochie; iar sfecla tăiată devine o adevărată lecție în materie de culoare și textură.

„Studiile mele în fashion design m-au făcut să fiu mereu atentă și să îmi găsesc inspirația în cele mai bizare locuri. Sunt un mare apărător al ideilor neobișnuite și nonconformiste. Și social media are un rol uriaș în toată ecuația asta. Pe lângă aspectele negative, azi toată lumea are o voce și un outlet pe Internet", spune Gretchen într-un interviu pentru site-ul food52.

Prin intermediul lucrărilor ei, Gretchen promovează artele interdisciplinare și demonstrează că tocmai acest amestec este capabil să aducă un spirit creativ cu adevărat inedit. 

Articole Similare

Vezi toate articolele