...
19 Septembrie, 2017

Băieții de la Gorillaz au ieșit în lume! 2D, Murdoc, Russel și Noodle apar într-un club real în ultimul clip al trupei

Muzică Gorillaz se distrează incredibil în noul lor videoclip „Strobelite” - un colaj neon hedonist cu cântărețul Peven Everett și cameo de la câțiva dintre alți artiști de pe noul lor album, HUMANZ.

Stilul videoclipului este un throwback ce ne amintește de creativitatea și autenticitatea de care membrii trupei au dat mereu dovadă.

Videoclipul „Strobelite” a fost regizat de Raoul Skinbeck, despre care se spune că este prietenul lui Murdoc. Skinbeck are, aparent, o „carieră îndelungată și ilustră în producerea de anunțuri TV pentru o companie locală de termopane cu sediul în Stoke-on-Trent, așa că Murdoc credea că va fi destul de bun în realizarea unui video pop”. Cel mai curios lucru este probabil că acesta nu are alte producții sau informații disponibile online.

În video, formația de desene animate 3D este văzută petrecând într-un club de noapte din Londra, fiecare membru intrând pe rând în interiorul clubului futurist care este acoperit de cuburi neon care, în cele din urmă, dezvăluie un ring de dans rotativ în aer. Noodle este prima care intră și dansează împreună cu 2D, ei fiind protagoniștii. Creatorul trupei virtuale, Damon Albarn, apare și el, împreună cu Jehnny Beth, Vince Staples și Posdnuos. În altă parte, Murdoc apare și el aproape trecător, amestecându-se printre oamenii din club.

Noul album Gorillaz marchează progresul trupei în „Phase Four”, ultimul capitol al mitologiei trupei virtuale și al istoriei pe care Damon Albarn a descris-o drept "o petrecere de dans pentru sfârșitul lumii", aceasta temă fiind mai ales prezentă pe piesă și videoclipul „Strobelite”.

Bucură-te de minunata lume CGI din videoclipul „Strobelite” mai jos

Articole Similare

Vezi toate articolele