...
27 Octombrie, 2017

Bucătăria în care un robot este vedeta

Tehnologie Cum ar fi ca în bucătărie să ai disponibile o mulțime de rețete culinare, ca într-un playlist de care te-ai îndrăgostit și un robot gata să îți pregătească orice vrei de mâncare? 

Începând din 2017, mai mulți englezi au avut grijă ca acest lucru să fie posibil. Inginerii de la Moley, o firmă de robotică din Londra, au creat prima bucătărie smart din lume.

Cum poate gătitul să devină mult mai intuitiv, iar rețetele complexe mult mai ușor de făcut?

De la frigiderul cu touchscreen și conexiune la Internet, care îți permite să comanzi mâncarea direct din bucătărie, până la cuptoare care au senzori pentru mâncare și roboți care imită mișcările umane, toate aceste device-uri atipice sunt prezente în bucătăria 2.0 a celor de la Moley. 

Uite cum arată bucătăria gândită de inginerii englezi:

Procesul are la bază îndemânarea lui Tim Anderson, unul dintre cei mai apreciați chefi din Regatul Unit. Fiecare mișcare a lui a fost înregistrată și reprodusă cu ajutorul mâinilor roboților.

Companiile de cercetare preconizează o creștere cu peste 15% la produsele smart din bucătărie, în următorii cinci ani. Deci poți începe să te pregătești pentru robotul din bucătăria ta.

 

Articole Similare

Vezi toate articolele