...
17 Noiembrie, 2017

Camera foto care poate să “printeze” GIF-uri instant

Tehnologie Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să poți ține un GIF în mână? Acest lucru a fost imposibil până când Abhishek Singh, un utilizator al site-ului Reddit, care îmbină atât de bine creativitatea cu programarea, a inventat un Polaroid care să scoată GIF-uri! 

Faceți cunoștință cu Instagif NextStep, camera care scoate un GIF de 3 secunde și îl redă într-un dispozitiv secundar al aparatului.

Imaginile curg pe ecranul costumizat și chiar dacă nu poți să le păstrezi ca pe niște fotografii în portofel, amintirea cu care rămâi e cât se poate de vie. Device-ul este capabil să păstreze doar un singur GIF simultan, așa că dacă te plictisești de el, poți oricând să creezi altul.

Singh a construit camera de la zero. De curând, el a postat mai multe rezultate pe profilul lui de Imgur, dar și un ghid despre cum să îți construiești propria cameră.


Necesitatea unei camere ca Instagif NextStep nu este mare, însă ideea unui Polaroid care creează GIF-uri te face să zâmbești nostalgic, mai ales când e vorba despre un aparat pe care poți să îl construiești singur.  

 

Articole Similare

Vezi toate articolele