...
02 Noiembrie, 2018

Cinci canale de Youtube care te ajută să te specializezi în creșterea plantelor  

Relaxare Plantele de apartament nu mai sunt doar preferința mamelor și bunicilor nostalgice, ci au devenit și sursa de relaxare și oxigen între patru pereți ai generației milenare. Dar cum și unde învățăm să le îngrijim cum se cuvine? Indiferent dacă îngrijim cactuși nepretențioși, orhidee rare sau mimoze ușor de intimidat avem nevoie de sfaturi pentru a le oferi cea mai bună îngrijire. Unde să găsim aceste sfaturi, dacă nu chiar pe Youtube?

Crazy Plant Guy conține la momentul actual 24 de video-uri despre creșterea plantelor de apartament, în care creatorul său, Christian, explică pe larg cum se îngrijesc diferite tipuri de plante. Găsim sfaturi utile despre tipurile de soluri pe care le utilizează, îngrășăminte naturale, lumină, apă și înmulțirea plantelor. 

Julie Nicole are o colecție impresionantă de plante și video-uri  în același timp! De la sfaturi pentru începători la tururi periodice ale casei sale și la  metode de a găuri un ghiveci, canalul lui Julie este divers și foarte plăcut de explorat. 

LogeesPlants este un canal specializat pe plantele tropicale, rare și fructifere. Creatorul său, Byron Martin, oferă informații prețioase despre creșterea acestora. Dacă îți dorești să crești o plantă specială, acesta este locul potrivit.  

Summer Rayne Oakes este un canal săptămânal. În fiecare joi, Summer încarcă un nou video în care încurajează privitorii să sădească o plantă. Summer și-a transformat casa într-o adevărată seră și te încurajează și pe tine să faci la fel în peste o sută de video-uri.

Desert Plants of Avalon se focusează pe creșterea cactușilor și a plantelor suculente și conține informații foarte utile despre întreținerea și înmulțirea acestora. Autoarea canalului are o colecție numeroasă de cactuși pe care ne invită să-i vedem mai ales în perioada în care sunt înfloriți - florile lor fiind spectaculoase din punct de vedere cromatic. 

Articole Similare

Vezi toate articolele