...
05 Februarie, 2019

Cinci canale de YouTube de comedie care îți arată cum a evoluat umorul de acum 10 ani 

Relaxare Sunt creatori de conținut care încearcă să își distreze publicul periodic. Cum și dacă au trecut testul timpului rămâne la latitudinea fiecăruia.

YouTube – platforma cu cel mai mare număr de video-uri cu pisici pe care umanitatea l-a avut vreodată și o incredibilă oportunitate de promovare a comediei de orice fel. Realizatorii pasionați de umor au găsit un canal de comunicare prin intermediul căruia pot deveni celebri în lumea largă și, cu ajutorul unei camere de filmat, au început să ne facă viața mai amuzantă, mai plăcută, mai relaxantă. În continuare, îți recomandăm 5 canale de YouTube pe care te invităm să le împarți cu prietenii.

Annoying Orange – cine ar fi crezut că o portocală enervantă poate obține aproape 8 milioane de urmăritori în 9 ani de existență? Mai mult, canalul conține video-uri care au aproape 7 miliarde de vizualizări. Însă această portocală este unică și hazlie, iar realizatorii din spatele canalului au imaginație cât cuprinde. 

Good Mythical MorningRhett și Link sunt prieteni buni și realizează împreună filmulețe pentru acest canal de peste 10 ani. Momentan, aceștia încarcă un videoclip în fiecare dimineață, aflându-se în sezonul cu numărul 15 a seriei Good Mythical Morning. De la teste aiurite până la experiențe de-a dreptul bizare, cei doi nu se feresc să experimenteze și să își distreze publicul. În momentul actual, sunt urmăriți de 15 milioane de utilizatori.
 
5secondfilms – Un concept care are drept scop economisirea timpului. În filmulețe cu durată de doar 5 secunde, autorii explorează situații comice, precum un apel de la fosta iubită sau norocul într-un joc de poker. Au un total de 274 milioane de vizualizări

Nerdist – autorii canalului se autocaracterizează drept tocilari cu haz. În seria Because Science with Kyle Hill, aflăm dacă Spider-Man ar fi putut folosi chiar pânză de păianjen reală pentru a se deplasa prin aer sau de ce zombi nu se descompun

Fail Army – Canalul pune în evidență fail-urile amuzante, iar motto-ul realizatorilor este că fiecare succes începe cu o nereușită. Videoclipurile canalului sunt trimise de către oameni din toată lumea. 

Articole Similare

Vezi toate articolele