...
28 Februarie, 2018

Cinci fotografi pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

Fotografie Iată câțiva fotografi care ating estetic diverse zone care nu ne pot lăsa indiferenți. Fie pentru că ei pot călători cât ne-am dori și noi, fie pentru că ne aduc în prim plan probleme sociale dintr-un unghi care ne captează atenția, fotografii sunt mai ușor de urmărit ca oricând, grație popularității ascendente a Instagram-ului.

Paul Zizka


 
    
 
        

        

    


A post shared by Paul Zizka • Banff, AB (@paulzizkaphoto)
on 

Paul Zizka pare să petreacă mult timp în haine groase. Aparent este mai mereu plecat să își urmeze pasiunea, anume să surprindă cerul în diverse locuri nordice. Zizka ne arată o lume a luminilor pe care noi, din camerele noastre din orașe europene, nu avem cum să le vedem. În schimb, cale de un scroll ne putem bucura și noi din când în când de o priveliște copleșitoare. 

Janske Kaethoven

A post shared by janske (@janske) on


Kaethoven surpinde peisaje în care domină singurătatea. Cele mai multe fotografii ale sale sunt surprinse în aer liber, într-o cheie statică și solitară. Mai repede apare un creștet de pisică adormită printre fotografiile lui decât vreun om, dar asta nu face decât să aducă și mai mult șarm și o semnătură personală pregnantă.

Alexander Braczkowski Jnr


Cine adoră pisicuțele „mari” trebuie să urmărească activitatea lui Braczkowski pe Instagram, care călătorește în diverse zone pentru a surprinde preponderent fauna. Cu atât mai bine dacă e vorba de lei și alte feline, dar la el pe profil vei mai găsi și câte un cangur sau elefant. Nu degeaba este colaborator National Geographic!

Rachel Hau


 

 

    


    A post shared by Rachel GramSlayers (@rachelhau85)
on  
        
Rachel este un fotograf stabilit în Australia, cu un ochi mereu atent la peisaje urbane pe care ni le ridică orașul la orice pas. Fotografiile ei par să fie niște jucării digitale, în care Rachel explorează adâncimi, unghiuri și lumini. 


Theron Humphrey


 

 

    


    A post shared by Theron Humphrey (@thiswildidea)
on  

Nu știm cine e mai popular - Humphrey sau Maddie, companionul lui patruped, prezent în mai toate fotografiile sale. Maddie călătorește, ascultă, testează, descoperă și participă la probabil mai multe lucruri decât un om „normal” într-o viață. Dacă vrei să te simți parte dintr-o aventură continuă, acesta este contul la care trebuie să te abonezi. 

Credit foto: toate fotografiile sunt preluate de pe conturile de IG ale fotografilor. 


              

Articole Similare

Vezi toate articolele