...
19 Septembrie, 2017

I could never be a dancer

Dans Duo-ul parizian Carine Charaire și Olivier Casamayou exportă dansul către modă, artă contemporană și advertising.

Carine a studiat dansul clasic și contemporan încă de la 4 ani, performând pentru coregrafii Blanca Li, Marco Berrettini, Jérôme Bel și artiștii Pierre Joseph, Elodie Pong, Boris Achour, Edouard Levé. Cealaltă jumătate creativă, Olivier Casamayou este un dansator autodidact, premiat pentru limbajul nou dezvoltat în solo-urile și trio-urile Natyam, Techno Animal, 3003.

Pentru că amândoi s-au pregătit în dans, dar având formări diferite, întâlnirea creativă s-a metamorfozat într-o colaborare care transcede nișa dansului către forme de expresie multimedia. Nu doar coregrafi, ci și directori de creație și regizori, Carine și Olivier se propun mereu la limita dintre pop culture și avangarda noilor trenduri.

Estetica lor este construită pe dans și mișcare, însă acestea sunt doar elementele principale ale unor concepte mai complexe din punct de vedere vizual. Având perspectiva de ansamblu și atenție la detalii, duo-ul a navigat ușor între modă (Chanel, Cartier, YSL, Vuitton, Nina Ricci, Chloé), artiști internaționali (Willy Moon, Electric Guest, MGMT, Two Door Cinema Club, Pet Shop Boys) și show-uri în Centre Pompidou.

 

Articole Similare

Vezi toate articolele