...
16 Noiembrie, 2017

Instagramul, cel mai nou curs de la Institutul Culinar 

Re-taste Pozele cu mâncare au devenit un trend în ultimii ani pe Instagram datorită smartphone-urilor, iar asta a dus la o renaștere a platingului.

Mâncarea trebuie să arate cât mai bine, nu doar să aibă un gust bun. Iar pe lângă aspectul din farfurie, poate cel mai important este să arate bine în social media. 

Culinary Institute of America a înțeles asta, iar introducerea unui curs de food photography vine ca un răspuns natural la această nevoie. Scopul studiului este ca studenții să fie la fel de pricepuți cu o cameră foto, la fel cum sunt cu instrumentele din bucătărie. 

https://www.instagram.com/p/BaDQUaKHSgK/?taken-by=stuffbeneats

Cursurile vor fi ținute de food stylistul Kersti Bower și de fotograful Phil Mansfield și vor cuprinde sfaturi pentru studenți despre cum să transmită gustul și textura specialităților prin intermediul fotografiei. 

Potrivit studiilor, unul din cinci britanici a postat o fotografie despre mâncare în ultima lună. Când a fost scris acest articol, pe Instagram existau 240,804,730 de postări pentru #food și 137,481,939 pentru #foodporn. Și cu siguranţă numărul a crescut de atunci.

https://www.instagram.com/p/BZgybB7HLlb/?taken-by=stuffbeneats 

Oamenii din toate coluțurile lumii postează pe social media mâncărurile lor preferate, iar diversitatea culinară capătă noi limite.

Articole Similare

Vezi toate articolele