...
31 Ianuarie, 2019

Qollection by Laura Olaru

Co-creare Qreator by IQOS te întâmpină în luna februarie cu o nouă serie Qollection în ediție limitată.

Qollection începe 2019 în forță și împreună cu Laura Olaru propune două modele de genți din piele, pentru EL si pentru EA, care complimentează chiar și cea mai banală ținută. Designul minimalist, dar atent executat devine un must in 2019.

Gențile Qollection by Laura Olaru stau drept mărturie a vieții noastre cotidiene, ele purtând zilnic frânturi din obiceiurile și personalitatea noastră. Sursa de inspirație a Laurei Olaru este chiar Qreator, un spațiu versatil și creativ, în care detaliile fac diferența. „Când am intrat prima dată în Qreator m-au atras instantaneu simplitatea și atenția la detaliu. Poate mulți trec cu vederea aceste aspecte, dar pentru mine au fost o sursă puternică de inspirație.”, mărturisește Laura Olaru.

Astfel, Qollection by Laura Olaru aduce în prim-plan articole cu design minimalist, confecționate din piele naturală: un ghiozdan negru pentru EL, foarte spațios, prevăzut cu buzunar de laptop, și două genți pentru EA, care pot fi purtate atât ca poșete, cât și ca borsete, în culorile negru si albastru electric.

Qreator by IQOS te așteaptă să-i treci pragul și să descoperi noua serie Qollection by Laura Olaru, în oferte speciale, toată luna februarie!
 

Articole Similare

Vezi toate articolele