...
15 Mai, 2018

Samsung Live Museum

Fotografie Aștepți cu nerăbdare să te lași cuprins de vibe-ul unic pe care Noaptea Muzeelor ți-l oferă în fiecare an? Dar, totodată, știi că vor fi sute de oameni care vor dori să vadă expoziții cunoscute, noi sau unice și nu vei putea bifa tot ce ți-ai pus pe listă (sad react only).

Așadar, anul acesta, alături de Samsung, lansăm primul muzeu de artă instantanee și îți dăm ocazia să vezi în timp real ce se întâmplă pe străzi și în muzeele dragi ție, în singura noapte din an când acestea nu dorm. 

Dacă ai o pasiune pentru fotografie, iar contul de Instagram este locul unde te exprimi cel mai bine creativ, s-ar putea să le spui prietenilor tăi că fotografiile tale se vor afla în galeria celui mai neconvențional muzeu de la Noaptea Muzeelor, de pe 19 mai.

Mai exact, te provocăm să îți reimagineazi arta în 2018 cu smartphone-ul tău Samsung Galaxy și să fii printre cei 20 de fotografi din echipa Samsung InstaWalk, condusă de Christina One. Arată-ne o operă de artă reimaginată de tine, folosește hashtag-ul #reimaginemuseum și spune-ne ce telefon Samsung Galaxy ai folosit ca să faci poza.

Înscrierile în concurs sunt ON până pe 16.05.2018.

*Accesul la Samsung Live Museum este permis doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 

Articole Similare

Vezi toate articolele