...
02 Martie, 2018

Trei seriale care te pot ajuta în meseria ta

Film Cu o ascensiune uluitoare în rândul publicului, serialele cuceresc tot mai mult teren.

În afară de legendarele Game of Thrones sau House of Cards, există și seriale sau serii de documentare care te pot ajuta la job - sau te pot inspira atunci când te orientezi pentru o conversie profesională. 

Așadar, dacă vrei să îți schimbi obiceiurile de binging către ceva cu o doză mai mare de constructiv, iată pentru ce poți opta:

Chef`s Table 
Dacă te pasionează gătitul, bucătăria internațională, mâncarea deosebită și reinterpretarea perspectivei asupra ingredientelor, trebuie să vezi Chef`s Table. Bucătari și/sau proprietari de restaurante din toată lumea își împărtășesc secretele și poveștile care i-au consacrat la nivel mondial în poziția de revoluționari. Chiar dacă unii au trecut prin perioade în care meritele nu le-au fost recunoscute, ceea ce au pus în farfurie le-a adus triumf într-un mediu extrem de competitiv. 

In Treatment
Un serial deja cunoscut publicului larg, dar care trebuie să nu scape niciunui terapeut, psiholog sau psihiatru, fie în formare sau în devenire. Sincer, ar putea fi un adjuvant inclusiv pentru cei care sunt sau vor fi pacienți. Din punct de vedere profesional, In Treatment urmărește activitatea unui psihoterapeut pe parcursul câtorva ședințe cu o serie de pacienți cu probleme diverse, care îi pun la încercare propriile crezuri din viața personală. 

Abstract: The Art of Design 
Designerii și graficienii din lumea largă pot urmări aventurile unui coleg de breaslă pe măsură ce designul creează noul personaj urban: creativul ușor nevrotiv de oraș mare. Cum relaționează talentul cu inspirația, creativitatea cu brief-ul, cum se împletește întregul proces în zilele noastre? Păi, iată un serial perfect pentru satisfacerea acestei curiozități! 

 


              

Articole Similare

Vezi toate articolele
 • ...

  Teatrul: drama queen

  Teatrul este o experiență cognitivă într-un spațiu performativ, ajunsă astăzi după multe transformări la intersecția mai multor mijloace de exprimare artistică.

  Citeşte articolul
 • ...

  Filme care ne inspiră | Intro

  Cinematografia este un mijloc de comunicare, un dialog constant între audiență și regizor. Este o artă vie care evoluează la fel cum evoluează și limbajul. Ne uităm la filme pentru că ne distrag atenț...

  Citeşte articolul
 • ...

  TV gone digital

  În contextul Netflix și al altor jucători mari de pe piață canalelor TV care produc și difuzează în exclusivitate în mediul online, apar și replici independente, care au o agendă nișată.

  Citeşte articolul