• ...
 • ...
 • ...
 • ...
19 Septembrie, 2017

TV gone digital

Film În contextul Netflix și al altor jucători mari de pe piață canalelor TV care produc și difuzează în exclusivitate în mediul online, apar și replici independente, care au o agendă nișată.

PAQ de exemplu, care nu este abrevierea pentru Previously Asked Question, e un show online despre care vuiește tot internetul. Este produs de Kyra TV, o televiziune 100% digitală, cu sediul la Londra și casa de producție în Los Angeles.

Show-ul urmărește prin ochii lui Danny Lomas, Dexter Black, Shaquille Keith și Elias Riadi street-wear-ul și moda bărbătească. 

Aparent, miza acestei producții este să recreeze noțiunea de street fashion și să ofere un spectru nou. Cum face asta? Patru perspective divergente: un skater, un student la arte, un fotomodel și un muzician aspirant se întrec în redefinirea creativității în street-wear.

Însă privit macro, acest show este un demers pionier, care va elibera televiziunea de prejudecăți și va combate încet-încet tabuurile acestei industrii. Este un antidot la produsele de entertainment cultural. 

Iată cum mainstream media, acest dinozaur al entertainment-ului este contestată și provocată.

Low key credem ca acest tip de intervenții sunt un call to action pentru toți creativii.

Dacă ai idei, exprimă-le. Caută oameni cu care poți co-crea și vei ajunge să creezi experiențe remarcante. Un exemplu de astfel de demers sunt cei patru prieteni enumerați mai sus, care au realizat un nou produs digital TV, urmărit de sute de mii de oameni, în doar câteva luni de la apariție.

 

Articole Similare

Vezi toate articolele
 • ...

  Teatrul: drama queen

  Teatrul este o experiență cognitivă într-un spațiu performativ, ajunsă astăzi după multe transformări la intersecția mai multor mijloace de exprimare artistică.

  Citeşte articolul
 • ...

  Filme care ne inspiră | Intro

  Cinematografia este un mijloc de comunicare, un dialog constant între audiență și regizor. Este o artă vie care evoluează la fel cum evoluează și limbajul. Ne uităm la filme pentru că ne distrag atenț...

  Citeşte articolul