...
26 Ianuarie, 2018

Vacanță de trei stele Michelin

Re-taste Ești un foodie care nu ar rata vreodată o specialitate, oricât de ciudată ar fi ea? Urmărești zeci de conturi de Instagram de #FoodPhotography și stai cu ochii pe trendurile culinare?

Perfect, știm exact care este vacanța de care ai nevoie. Serviciul de concierge britanic VeryFirstTo și agenția HolidaysPlease organizează o excursie de șase luni în peste 100 de restaurante cu stele Michelin din toată lumea. Practic, îți vei petrece jumătate de an între avioane și restaurante de lux, testând delicatesele celor mai buni chefi ai planetei. Lung King Heen din Hong Kong, Per Se din New York, Le Meurice și Epicure din Paris şi Sushi Yoshitake din Tokyo sunt doar câteva dintre restaurantele cu stele Michelin în care vei mânca dacă alegi o astfel de vacanță.

Pe lângă un maraton culinar inedit, pachetul include și bilete de avion pentru toată perioada (la business class, evident) și cazare în hoteluri de top (Claridges din Londra și Hotel de Paris din Monte Carlo sunt doar două exemple).

Cât costă însă o astfel de experiență? Aproximativ 300 000 de dolari pentru două persoane și vacanța de șase luni este gata!
 


              

Articole Similare

Vezi toate articolele