Despre qreator

Peste 500 metri pătrați de creativitate, inspirație și inovație: Qreator by IQOS este un spațiu destinat energiilor creative în căutare de noi oportunități și perspective.

Găzduit de Vila Oromolu, Qreator reia povestea casei istorice și, mizând pe frumusețea detaliilor arhitecturale și a tehnologiilor revoluționare disponibile, aduc trecutul și viitorul împreună, în același fel în care IQOS împletește natura cu inovația.

Qreator este mai mult decât un spațiu ce aduce valorile IQOS la viață și oferă un loc de întâlnire pentru adulții fumători ce doresc să descopere dispozitivul de încălzit tutunul. Aici deschidem tuturor vizitatorilor ușile unui număr impresionant de camere destinate dezvoltării talentelor și proiectelor în domeniul muzicii, modei, dansului, filmului, teatrului și artei. Vei găsi și spații comune de lucru și relaxare, pentru a trece de la creativi, la creatori.

Vino să descoperi un loc despre și pentru tine, în inima Bucureștiului. Aici,departe de monotonia ce se ascunde, surprinzător, în haosul urban, îți vei putea folosi creativitatea pentru a deveni tu însuți un QREATOR.

Hello Creative space

O vizită în spațiul Qreator te poate încărca cu inspirație, energie și parteneri pentru a-ți pune în practică proiectele la care tot visezi. Dacă ai o pasiune pentru muzică, dans, fotografie, artă, film, teatru, modă sau business, te așteptăm în camerele special destinate acestor comunități să descoperi o lume plină de curaj creativ. Intră în universul Qreator, devino un creator sau pur și simplu bucură-te urmărind proiectele ce iau naștere aici. Oricine ai fi, orice talent ai avea, Qreator îți urează bun venit!

Hello events

Qreator este un spațiu ce trăiește prin oamenii care visează mai departe de limitele prezentului. Pentru a reuși să împingă barierele posibilului, hub-ul IQOS găzduiește săptămânal evenimente și workshop-uri pentru comunitățile de dans, muzică, teatru, film, fotografie și artă.

Evenimentele sunt susținute de nume renumite în domeniu, atât local cât și internațional, provocând teme de discuții incitante și oferind noi perspective. Urmărește calendarul nostru și află cele mai importante detalii pe blog-ul Qreator. Află cele mai importante detalii pe blog-ul Qreator.

Vezi evenimentele