... 13 Oct 2018 / 10:00

Art Fashion Fair 14

Camera de Dans şi Film Vezi camera

Organizat de # Qreator
Eveniment finalizat

Art Fashion Fair 14 - platformă inovatoare de lifestyle și fashion, axată pe promovarea designului autohton - | 13-14 Octombrie 2018 | @ Qreator by IQOS.

Ce e Art Fashion Fair? O galerie de artă de weekend, în care poți să atingi exponatele, să le întorci pe toate fețele, să le încerci, să le probezi și să afli cum au fost făcute chiar de la creatorii lor. Promovăm o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând exclusiv designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, obiecte de design interior și produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

Pe 13 si 14 octombrie ne revedem la  Art Fashion Fair 14 la Qreator by IQOS, un spațiu care traiește prin oamenii care visează mai departe de limitele prezentului.

40 de designeri și branduri românești (alese in urma selecției riguroase) vor expune la Art Fashion Fair -  Chemistry, Iuliana Asoltanei Jewelry, NOON, Mihaela Cretescu, P' ANKA, Luviane Atelier de Parfumerie, Efemere, Oana Vasiloiu, BIZAR Concept, Atelier De Lana, Icrus Florea, Atelierul de Portelan, Una-i-Luna, Christine on the Clouds, Zestrea, Joyelissimo, Happy Friday, Duccessa, Atelier Nichita, Andreea Arju, Roxana Davidescu, Fandacsia, 1001 Craftings, Larisa Dragna, The Hive, Greenarium.ro, Monica Iacovenco Jewelry, GI  Jewellery by Isabela Groza și altii.

Art Fashion Fair este o platformă inovatoare de lifestyle și fashion, care își asumă un rol important pe piața creativă din România, oferind expunere celor mai talentați designeri și makeri locali. Alaturăm expoziției de design conferințe pe teme creative cu intrarea gratuită.
 

Data: 13-14 Octombrie 2018
Ora: Sâmbătă: 10 AM – 9 PM. Duminică: 10 AM – 8 PM

Note:

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

**Tipul de eveniment: public

***Intrare gratuită