... 16 Feb / 10:00

Art Fashion Fair #16

Camera Tehnologiei Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

Weekendul 16-17 februarie 2019 aduce la Qreator by IQOS o nouă ediție de Art Fashion Fair – târg de design și lifestyle. Art Fashion Fair este platformă inovatoare de lifestyle și fashion, axată pe promovarea designului autohton.

Art Fashion Fair organizează cea de-a 16-a ediţie pe 16 și 17 februarie 2019. Recunoscut de către participanţi și vizitatori ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de design, high fashion și luxury brands din România, Art Fashion Fair promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând exclusiv branduri autohtone unei comunități de oameni deschiși către original, cunoscători și consumatori de design românesc.

Pe cele două etaje ale Casei Qreator te așteaptă 42 de designeri români, câţiva dintre ei prezenţi exclusiv la Art Fashion Fair, aleși in urma unei selecţii riguroase de catre Roxana Silean - fondator și curator al evenimentului. Veţi găsi bijuterie contemporană, design vestimentar contemporan, accesorii și cosmetice naturale.

Pentru că Art Fashion Fair este un eveniment integrat dedicat zonei de lifestyle, fashion și design, nu doar un loc de cumpărături, pe parcursul celor două zile vom găzdui conferinţe pe teme creative cu intrarea gratuită - lucruri de ținut minte, nu de purtat. 

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de Facebook Art Fashion Fair

Camera: all vila
Data: 16 și 17 februarie
Ora: Sambata, orele 10.00-21.00  ▪  Duminica, orele 10.00-19.00 

Note:

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
**Tipul de eveniment: public
***Intrare gratuită