... 25 Mai / 10:00

Art Fashion Fair @Qreator

Camera Tehnologiei Vezi camera

Camera de Fotografie şi Pictură Vezi camera

Camera de Muzică Vezi camera

Camera de Dans şi Film Vezi camera

Camera de Relaxare Vezi camera

Camera de Co-Creare Vezi camera

Camera Tutunului Vezi camera

Camera Re-taste Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

Art Fashion Fair - târg de design și lifestyle, își deschide porţile celei de a 17-a ediţii pe 25 și 26 mai 2019 în Casa Oromolu – spaţiul Qreator by IQOS, cladire iconică din Piaţa Victoriei.

Recunoscut de către participanţi și vizitatori ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de design, high fashion și luxury brands din România, Art Fashion Fair promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând exclusiv branduri autohtone unei comunități de oameni deschiși către original, cunoscători și consumatori de design românesc.

Pe cele două etaje ale Casei vă așteaptă 42 de designeri români, câţiva dintre cei prezenţi exclusiv la Art Fashion Fair, aleși in urma unei selecţii riguroase de catre Roxana Silean - fondator și curator al evenimentului. Veţi găsi bijuterie contemporană, design vestimentar contemporan, accesorii și cosmetice naturale.

Pentru că Art Fashion Fair este un eveniment integrat dedicat zonei de lifestyle, fashion și design, nu doar un loc de cumpărături, pe parcursul celor două zile vom găzdui conferinţe pe teme creative cu intrarea gratuită - lucruri de ținut minte, nu de purtat.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de Facebook Art Fashion Fair

>> https://www.facebook.com/ArtFashionFair/

Vă așteptăm cu bucurie!