... 19 Feb / 19:00

#Brâncuşi he[ART]beat #Ediţia 4 

Camera Tehnologiei Vezi camera

Camera Tutunului Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

Qreator by IQOS te așteaptă să-i calci pragul joi, 19 februarie,  începând cu ora 19.00, să celebrăm împreună 143 de ani de la nașterea artistului Constantin Brâncuși printr-o expoziție de 19 sculpturi. De altfel, expoziția va putea fi vizitată întreaga săptămână, până pe 26 februarie.

19 februarie 2019 este ziua în care ART WALK STREET-AWS aduce la un loc 19 obiecte de artă ale tinerilor artişti ai departamentului de sculptură din cadrul Universităţii Naţionale de Arte/UNArte, care îi vor aduce un tribut artistului de geniu al secolului XX, Constantin Brâncuşi.

Fără festivism, doar cu bucuria lăsată de Brâncuși, ziua de 19 februarie a fost declarată oficial în anul 2015 zi de sărbătoare naţională denumită “Ziua Brâncuşi”. 19 februarie este data la care în anul 1876, în localitatea Hobiţa, s-a născut sculptorul român Constantin Brâncuşi.

Deschiderea evenimentului va avea loc pe 19 februarie, ora 19.00, cu 19 lucrari de artă care aparțin tinerilor artişti românii cât şi studenţilor departamentului de sculptură din cadrul Universităţii Naţionale de Arte/UNArte.

Asociaţia Art Walk Street-AWS începe anul 2019 în forţă, cu cea de-a 4-a ediţie a expoziţiei de sculptură dedicată celebrării marelui artist Constantin Brâncuşi. Anul 2016 a fost pentru Art Walk Street-AWS anul zero, an când a iniţiat acest eveniment de(spre) artă #Brâncuşi he[ART]beat. 

Poze și recenzii ale evenimentelor din anii precedenți găsești pe www.artwalkstreet.ro.

Note:

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani;
**Tipul de eveniment: public
***Intrare gratuită