... 19 Mar / 18:30

Club de carte - Moștenire

Camera de Relaxare Vezi camera

Organizat de # Qreator
Eveniment finalizat

Editura Litera te așteaptă marți, 19 martie, începând cu ora 18.30 la Qreator by IQOS să iei parte la o nouă ediție a clubului de carte. Cartea acestei ediții este „Moștenirea”, de Cynthia D'Aprix Sweeney, din colecția Buzz Books. 

Despre carte:
Fiecare familie are problemele ei, însă familia Plumb este de-a dreptul disfuncțională. Anii de tensiuni nesfârșite ating în cele din urmă punctul culminant într-o după-amiază neașteptat de rece în New York, când Melody, Beatrice și Jack Plumb se întâlnesc pentru a-l înfrunta pe fratele lor mai mare, carismaticul și nesăbuitul Leo, proaspăt ieșit de la dezintoxicare. Cu câteva luni în urmă, beat și având pe scaunul pasagerului o chelneriță de nouăsprezece ani, Leo a produs un accident care a pus în pericol moștenirea fraților Plumb, lăsată de tatăl lor și pe care aceștia se bazau pentru a-și rezolva problemele.

Melody, soție și mamă dintr-o suburbie luxoasă, are de plătit o ipotecă și taxele de studiu la facultate pentru gemenele adolescente. Jack, dealer de antichități, a făcut în secret un împrumut, punând drept gaj casa de pe plajă pe care o împarte cu soțul său, Walker, pentru a-și păstra magazinul. Iar Bea, cândva o autoare de povestiri de succes, pare că nu reușește să termine romanul la care lucrează.
Poate Leo să-și salveze frații și pe oamenii pe care aceștia îi iubesc? Sau vor trebui cu toții să-și reconsidere viitorul? Împreună, Leo, Melody, Jack și Beatrice trebuie să se lupte cu resentimente vechi, cu adevăruri prezente și cu consecințele emoționale și financiare ale accidentului, și să accepte în cele din urmă alegerile pe care le-au făcut în viață.
Moștenirea este o poveste despre puterea familiei, influența banilor, ambiții, despre modul în care ne putem baza unii pe alții și despre felul în care îi dezamăgim pe cei pe care îi iubim.

Discuția va fi moderată de Cristina Stănciulescu, iar locurile vor fi ocupate doar în baza înscrierii gratuite pe eventbook: https://eventbook.ro/other/bilete-club-carte-literatura 

Camera: de Relaxare
Data: 19 martie
Ora: 18.30

Note:
*Evenimentul se adresează exclusive persoanelor cu vârsta de peste 18 ani;
**Tipul de eveniment: public