... 14 Iun 2018 / 10:00

DialogON – Ateliere de argumentare aplicată: Lansare și Demo

Camera de Dans şi Film Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

Joi, 14 iunie,  Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) te așteaptă la @ Qreator by IQOS pentru DialogON – Ateliere de argumentare aplicată: Lansare și Demo.


După 20 de ani în care echipa Asociației Române de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) s-a concentrat pe a aduce educația deliberativă în școli și pe a răspândi, în cât mai multe contexte educaționale, instrumentul numit debate și valorile asociate acestuia - respect, toleranță, argumentare, coerență, gândire critică -, DialogON a luat naștere din dorința de a crea un climat de dezbatere și dialog civilizat generalizat. 


DialogON este o antrepriză dezvoltată de ARDOR, cu scopul de a oferi tinerilor profesioniști din orice domeniu și mediu de activitate, oportunitatea de a deprinde abilități prin explorarea metodei dezbaterilor și de a da tinerilor debateri posibilitatea de a face din pasiunea lor o carieră.
Ca să poți schimba ceva trebuie să îți faci vocea auzită, iar un dialog argumentat și civilizat poate face diferența între o ceartă și o dezbatere, între o negociere încheiată cu succes și o echipă destrămată. Atelierele de argumentare aplicată DialogON sunt create astfel încât orice echipă să își înzestreze membrii cu gândire critică, receptivitate și reactivitate pentru un mediu de lucru neconflictual.


Lansăm atelierele de argumentare aplicată prin intermediul unui demo la care invitații vor putea lua contact direct cu trainerii, cu modalitatea de lucru și cu instrumentele specifice debate-ului.


Camera: Sala de Dans
Data: 14 iunie
Ora: 10.00

Note:

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
**Tipul de eveniment: privat