... 10 Dec 2018 / 19:00

 #FotografOM - Bogdan Zop

Camera de Dans şi Film Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

SabinaCornovac.ro și Bogdan Zop te invită la al șaptelea eveniment din seria #FotografOM pe 10 decembrie, de la ora 19:00, la Qreator by IQOS.

#FotografOM este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, iar din iunie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar. Astfel că, seria de pe blog iese din nou în offline pe 10 decembrie de la ora 19.00. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fii acolo, pentru socializare!

De ce? Pentru că după peste 4 luni de interviuri pe blogul Sabinei, cu fotografi dragi ei, e momentul să îi cunoaști și tu. Vei avea ocazia de a socializa cu ei, de a le pune întrebări și de a participa la o discuție 100% sinceră despre viața unui #FotografOM.

A șaptea ediție îl are ca invitat pe Bogdan Zop. Fotograf de eveniment de aproximativ 8 ani - evenimente de familie (nuntă, botez etc), PR (lansări / branduri), corporate, evenimente sportive, concrete; freelancer de 6 ani; trainer de fotografie la Atelierele ILBAH de 1 an și jumătate - curs autorizat; Pasionat, de asemenea, de fotografia de natură, peisaj – animale; pasionat în viață privată de dans și de sporturi extreme - snowboard... și Ari.

P.S. Descoperiți seria de pe blog aici http://www.sabinacornovac.ro/category/interviuri/fotografom/

Camera: Dance&Movie
Data: 10 decembrie
Ora: 19.00

Note:

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani;
**Tipul de eveniment: public;
***Acces: pe bază de înscriere în formularul http://bit.ly/FotografOMZop 
****Intrare gratuită.