... 05 Apr / 08:30

KOFFE to KNOW

Camera Tehnologiei Vezi camera

Camera Tutunului Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

Vineri, 5 aprilie, începând cu ora 9.00, echipa Leadership Integrative te așteaptă la Qreator by IQOS la lansarea „KOFFEE to KNOW”.

Timpul este cea mai importantă resursă, iar dorința tuturor liderilor este de a-l folosi cât mai efficient. Prin conceptul „KOFFEE to KNOW”  organizăm pentru companiile din România intervenții scurte, dar eficiente,  întâlniri „la o cafea” cu leaderii din organizații (3h) în care un facilitator de leadership dezbate activ împreună cu grupul o temă de leadership importantă pentru echipă.

(Ex: time management, self-leadership, mindfulness, tipuri de abordări adaptate la comportamente  dificile, loializarea clienților, motivarea angajaților, creșterea coeziunii în echipe, influențare, etc).

De la conversațiile pitagoreice, socratice sau platoniene, până la conferințele moderne cu specialiști pe diverse domenii, schimbul de idei și dezbaterea unor teme de interes au dus la salturi în conștiința oamenilor, la modificări de paradigme care au înlesnit transformări comportamentale iar la rândul lor au generat acțiuni cu rezultate măsurabile. 
În istoria umanității marile invenții au ca scânteie o idee care preocupa pe cineva și care și-a căutat răspunsuri nu numai în mintea și intuiția sa, ci și apelând la inteligența și cunoștințele colective.

Beneficiile imediate ale unui „KOFFEE to KNOW” pentru o echipa managerială:
1.      abordarea unor subiecte de interes imediat : folosind atât inteligența colectivă a grupului cât și  experiența facilitatorului, acesta conduce grupul la un salt în conștientizare prin conversații cu scop, pe o structură teoretică. 
2.      mobilizarea echipei pentru găsirea unor soluții la situațiile lor specifice. 
3.      team bonding, creșterea încrederii între membrii echipei. 
 
Camera: Dance&Movie
Data: 5 aprilie 
Orele: 9:00-11:00

Note:

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani;
**Tipul de eveniment: public;
***Acces: pe bază de înscriere la adresa contact@leadership-integrative.com;             
****Intrare gratuită cu confirmare anterioară.