... 14 Nov 2017 / 19:00

Lansare de carte „Colecționarul de despărțiri" @ Qreator by IQOS

Camera de Co-Creare Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

"Cred că ar fi cazul să ne scuturăm puțin de masca iluzorie a perfecțiunii și să recunoaștem adevărul: suntem niște colecționari de despărțiri! Iar acest lucru nu este rău: suntem oameni, suntem imperfecți, greșim, analizăm, remediem și mergem mai departe. Asta e viața!"

Numele creatorului este Andrei Bogdan Vulpescu și este un desăvârșit colecționar de despărțiri. Așa cum știm că și voi sunteți. 

A sosit momentul să vă invitam la lansarea cărții „Colecționarul de despărțiri", o carte-dialog care te va provoca, o carte obraznică, o carte care te va trece printr-un montagne-rousse de stări. O relatare fără perdea, o incursiune interesantă în universul relațiilor – privit prin ochii unor bărbați care au trăit intens. 

Vă așteptăm cu drag marți, 14 noiembrie, orele 19:00, la Qreator by IQOS să îl cunoașteți pe Bogdan, colecționarul de despărțiri, personajul principal al acestei aventuri. Te invităm într-o călătorie interesantă, într-un spațiu cu puternic impact istoric, să vorbim la un pahar de vin și să trecem prin universul relațional privit prin ochii colecționarilor de despărțiri.

Note:
*Intrarea este liberă, iar participanţii trebuie să aibă peste 18 ani.