... 10 Nov 2018 / 11:00

Networking cultural, marca Formare Culturală

Camera Tutunului Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

Sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 11.00, ești invitat la Qreator by IQOS pentru o întâlnire de networking cultural, marca Formare Culturală.

Proiectul „Dezvoltare comunitară prin formare culturală: creșterea și diversificarea publicurilor prin proiecte culturale în cartiere” este derulat de platforma Formare Culturală. În cadrul acestuia se concep traininguri specializate pentru cei care lucrează în organizații non-profit și instituții publice de cultură, care funcționează în diferite cartiere urbane, se pregătește o publicație de bune practici „Noii Industriași, creativii”, ajunsă la cea de-a treia ediție, și se organizează o întâlnire de networking cultural, proiect al platformei Formare Culturală din 2014.

Întâlnire de networking cultural

Formare Culturală organizează din 2014 întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care sunt facilitate întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori. Întâlnirea de networking cultural din acest proiect are loc pe 10 noiembrie 2018, la Qreator by IQOS.

Publicație 

„Noii industriași, creativii” este un material resursă care conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești. Primele două volume se structurează organic pe studii de caz, transfer de informație sub formatul interviului, dar și sub formă de eseuri și cercetări cu aparat bibliografic, tipic academic.Cel de-al treilea volum se lansează în cadrul întâlnirii anuale de networking cultural de la București.

Camera: parter
Data: 10.11.2018
Ora: 11.00-13.00

Note:

* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
**Tipul de eveniment: public
***Acces: pe bază de înscriere la http://formareculturala.ro/networking-cultural/
****Intrare gratuită