... 19 Dec 2018 / 12:30

The Gift Market – Xmas Edition

Camera de Fotografie şi Pictură Vezi camera

Organizat de Qreator by IQOS
Eveniment finalizat

Qreator by IQOS te așteapta în perioada 19 – 20 decembrie la The Gift Market – Xmas Edition – gifts made for your wish list!

Suntem Irina Dițu & Raluca Pavel, fondatoare a doua branduri de home deco, și ne-am propus să promovăm un concept nou - un târg-ghid de cumpărături. Am folosit puterea cuvântului „împreuna” și am reușit la târgurile anterioare să creăm pachete cu produsele noastre. Am primit feedback pozitiv și am prins curaj să gândim parteneriatul nostru la o scală mai mare.

La The Gift Market - Xmas Edition aducem designeri români #împreuna, la prima ediție a târgului de la Qreator by IQOS (Aviatorilor 8A, Piața Victoriei) între 19 - 20 decembrie. Târgul a fost gândit ca un ghid de cumpărături pentru cei dragi cu produse & obiecte de design și de mobilier realizate de designeri români. 

Secțiunile vor include: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, corpuri de iluminat, design textil, jucării, decorațiuni de Crăciun plus o întreaga zona dedicată îngrijirii personale cu produse naturale realizate în România. 

Tombola & premii surpriza ?
Let's make some magic! ?

Camera: etajul 1
Data: 19 - 20 decembrie
Ora: 12:30 - 20:00

Note:

** Evenimentul se adreseaza exclusiv persoanelor cu vârsta minima de 18 ani;
**Tipul de eveniment: public;   
***Intrare gratuită.