Alexia Udriste - Olteanu

Ilustrator & Designer de Produs

Alexia Udriste - Olteanu

Ilustrator & Designer de Produs

Jonglez cu ilustrația și cam tot ce ține de vizual și de social media. Partea de design de produs mi-a trezit într-un fel și spiritul antreprenorial, ceea ce m-a ambiționat și mai tare în ultima vreme. Viața de freelancer este extrem de complicată, dar aduce cu ea o mulțime de satisfacții - cum ar fi lucrul în pijamale. E un joc cu organizarea pe care îl fac în așa fel încât să fac cât mai multe lucruri diverse într-o zi. Continui căutarea, după trei ani de full-time în domeniu îmi dau seama că abia am intrat în pâine.

Cel mai mare vis al meu este să am o seră în care să îmi fac un atelier, să stau la țară, să am găini, un copil și un câine. Sunt o persoană tăcută până când te cunosc și mă simt confortabil, apoi nu mă mai opresc din vorbit.

Am mai fost înainte la Qreator, aici are loc întâlnirea unui club de carte, iar eu citesc foarte mult, deși nu atât pe cât mi-aș dori. Acum mi-am pus un challenge de 150 de cărți pe an, uneori citesc 3 cărți pe săptămână, alteori una, în funcție de cât am de muncă.

#humansofqreator

#alexiaudristeolteanu

Photo: Andreea Retinschi