Claudia Neacsu

Make-up artist

Claudia Neacsu

Make-up artist

Sunt make-up artist de vreo 4-5 ani și îmi place să fac multe lucruri din aria care ține de modă și domeniul artistic în general: am mai făcut styling, fotografie și la un moment dat cream și lanțuri.

De când eram mică pictam foarte mult. Am început să am probleme cu tenul la pubertate și încercând să îmi maschez problemele respective am descoperit machiajul. Mi-am dat seama că îmi place să mă joc cu culorile, cu fardurile și nu m-am săturat de asta.

Sunt o persoana destul de îndrăgostită de estetică, în special cea a anilor 50. Îmi place să fiu în medii care mă inspiră și îmi place să fiu la curent cu tot ce înseamnă tehnologie nouă care ține de industria de beauty.
Cel mai mare vis al meu este să reușesc să călătoresc în toată lumea și să lucrez din fiecare țară cu cei mai talentați artiști și cu revistele de modă de acolo.

Am avut un eveniment de beauty în Casa Qreator E un loc care mă inspiră și îmi place pentru că are o diversitate foarte mare și poți găsi o cameră care să ți se potrivească. Tocmai am descoperit și camera de sus cu pictură și mi-a plăcut pentru că mi-a adus aminte de momentele în care pictam și eu. 

#humansofqreator

#claudianeacsu

Photo: Andreea Retinschi