Diana Mitrica

Copywriter

Diana Mitrica

Copywriter

De vreo 3 ani sunt copywriter, dar de fapt fac foarte multe alte lucruri. Acum lucrez în publicitate, la Vice. Când eram mică visam să ajung medic veterinar, pentru că tot salvam pisici, câini, porumbei și alte rozătoare de prin cartierul din Timișoara în care am copilărit. Câțiva ani, câteva călătorii, câțiva oameni cunoscuți și câteva trenuri luate pe ascuns spre București mai târziu și mi-am dat seama că-mi doresc, de fapt, să scriu și să creez.

Sună puțin clișeic, dar cred că cel mai mare vis al meu e să pot da mai departe toate lucrurile pe care le-am învățat până acum și pe care le mai am de învățat. Mi se pare că sunt un pic mai norocoasă decât merit, pentru că mi se tot întâmplă niște lucruri foarte tari pe care nu mi le pot explica altfel.

E prima dată când calc pragul hub-ului Qreator și pot să spun că îmi place mult. Am văzut casa și conceptul pe Instagram; am văzut și camerele. Îmi place mult camera de muzică, pentru că e plină de instrumente; îmi aduce aminte de perioada în care eram înconjurată de muzicieni, care m-au învățat să cânt tot felul de mici piese pe la tobe, chitare, marimbe și piane.

#humansofqreator

#dianamitrica

Photo: Andreea Retinschi