Julie Tech

Designer & Painter

Julie Tech

Designer & Painter

Am fost dintotdeauna pasionată de desen, dar nu m-am gândit niciodată că voi face ceva cu asta. Am urmat liceul și facultatea de artă dintr-un fel de inerție internă, ca o chemare neconștientizată, pentru că pur și simplu nu știam să fac altceva.

Îmi petreceam aproape tot timpul gândindu-mă la pictat și cred că nu mi-a mai rămas timp să planific altceva pentru viața mea. Din fericire, viața mea a urmat un curs firesc – dacă putem să folosim acest cuvânt în artă – și m-am trezit după multe nopți nedormite designer. Cred că îmi petrecusem acele nopți în Photoshop sau desenând aiurea chiar și pe pereții camerei mele din Constanța și așa a început să se lege totul. Am început cu un flyer pentru un party și am “sfârșit” ca senior graphic designer. Am plecat din Constanța pentru că am simțit că acolo nu mai aveam loc să cresc și am venit în acest București mare și amenințător ca să descopar că mai există în mine un artist care încă nu știe totul. Și că Bucureștiul nu face decât să te invite la creație.

Mă întorc frecvent la prima mea iubire, pictura, mai ales în serile în care mă simt melancolică și cred că într-un final tot în brațele picturii o să mă găsesc. Încerc din răsputeri să împărtășesc ceea ce știu și ceea ce iubesc cu oamenii din jurul meu, pentru că arta există doar dacă are cine să o prepare și cine să o consume.

Casa Qreator mă face să mă simt ca în camera mea din Constanța, care devenise un loc în care puteam să creez în siguranță și unde puteam să fiu doar eu cu inspirația mea – camera de pictură fiind preferata mea tocmai din acest motiv. Crezi că am putea să o redenumim în Dormitorul lui Julie?

#humansofqreator

#julietech

Photo: Andreea Retinschi