Nicholas Cațianis Jr.

Actor

Nicholas Cațianis Jr.

Actor

Sunt actor. Joc în mai multe spații din București – teatru independent, dar și de stat. Am început cu teatrul de amatori în 2008 și sunt profesionist de 4 ani. Mi-am dat seama destul de târziu că asta vreau să fac, actorie. Deși făceam și jucam destul de mult, nu știam dacă vreau să continui neapărat pe acest drum. M-am hotărât destul de târziu, dar asta n-a contat. M-am pregătit și am intrat la facultate, pe care am și terminat-o. Pot spune că sunt mulțumit și împăcat cu cine sunt și ce fac acum.

Cel mai mare vis al meu este să mă depășesc pe mine, să depășesc ce am fost ieri. Sună clișeic, știu. Îmi doresc să mă țin cu picioarele pe pământ. Nu cred că e neapărat un vis, ci mai degrabă o constantă pentru toată lumea.

E pentru prima dată când vin la Qreator, dar îmi place mult locul, casa. Am văzut camerele și imediat mi-a atras atenția Camera de Muzică. Asta pentru că pe lângă actorie, o altă pasiune este muzica, în special jazz-ul, pentru că mi se pare că are multe în comun cu actoria. 

#humansofqreator

#nicholascatianisjr

Photo: Andreea Retinschi