Răzvan, 39 de ani

Video Production

Răzvan, 39 de ani

Consilier juridic

Sunt originar din Arad. Tată a 3 copii mici (doi băieți gemeni de 4 ani și o fetiță de 6 ani și jumătate) care îmi consumă în cel mai plăcut mod cu putință majoritatea timpului liber.
Îmi place să învăț mereu ceva nou și să îmi aloc timp hobby-urilor mele: cântat la chitară, pian și voce, creat conținut media pentru canalul meu de youtube focusat pe muzică și mai nou pe unboxing-uri/review de produse muzicale, lucrul la un roman, gătit tot soiul de chestii asiatice sau fusion, și mai nou meșterit/grădinărit.
Mereu am intuit că în viață voi spune povești și voi interacționa cu oameni. O meserie în domeniul juridic se potrivește bine pe înclinația nativă.

De la 14 ani, când am fost cooptat în prima trupă rock, ca și vocalist, am știut, de asemenea, că muzica va fi mereu aproape de mine.

Qreator a fost un proiect „de suflet”, în care am fost implicat profesional. L-am văzut crescând de la stadiul de idee până la cel de reper cultural. Aș spune că e o „rara avis”: o companie alocă resurse și energie foarte mari pentru a reuni sub un acoperiș oameni speciali, pentru a genera și împărtăși idei, artă, frumusețe. Ceva ce a trebuit inventat pentru a face Bucureștiul mai frumos și mai ospitalier.

#humansofQreator

#razvan39deani

Photo: Adi Bulboacă