Sabina Cornovac

Content creator

Sabina Cornovac

Content creator

Yellow. Sunt creator de conținut și social media lover de peste 10 ani, mai exact blogger și mai nou daily-vlogger. Blogul a venit total neașteptat. În 2008 am vrut să-mi exprim părerea despre un scandal în care era implicată facultatea pe care o urmam; am vrut să vorbesc cu cineva, să spun cuiva ce părere am. Atunci am scris primul meu articol, iar de atunci au urmat peste 2500 de articole, dar și multe prietenii frumoase. Cred că ăsta e cel mai mare câștig de pe urma blogului – prieteni și parteneriate pe viață.

Cel mai mare vis al meu este să fiu om. E prima dată când dau răspunsul ăsta și e 100% sincer. Da, să fiu om în fiecare zi; să consider eu că atunci când mă duc seara acasă și mă pun în pat știu că n-am făcut nimic de care să-mi fie rușine sau care să nu ajute câte un pic pe cineva. Prin tot ceea ce fac de altfel, prin evenimentele pe care le organizez și prin textele mele, vreau să ajut câte un om pe zi, măcar.

Vin des la Qreator. Am un parteneriat foarte frumos cu cei de aici - organizez evenimente. E un loc versatil. Îmi place că e foarte colorat și plin de viață și că e open – open minded și open space; pur și simplu pot să vină oameni să viziteze, să se relaxeze sau să lucreze gratis. Ceea ce înseamnă că toată locația asta e plină de viață pentru că preia energia de la toți oamenii care îi calcă pragul.

#humansofqreator

#sabinacornovac

Photo: Andreea Retinschi