Întrebări și răspunsuri

Ce este QREATOR by IQOS?

QREATOR by IQOS este o extensie a universului IQOS, un brand care s-a născut la intersecţia inovaţiei cu tehnologia şi care şi-a propus să devină un catalizator al creativităţii în societate.
Misiunea QREATOR pe scena locală este una ambiţioasă: punem la dispoziţia creatorilor un spaţiu colaborativ şi resurse tehnologice de top pentru ca viziunile lor să devină realitate. Ne dorim ca acest spaţiu să devină punctul de întâlnire al celor mai creative voci din România contemporană.

Ce se întamplă în spaţiul QREATOR?Ce găsesc în QREATOR by IQOS?

Spaţiul QREATOR by IQOS este destinat celor mai creative comunităţi din România, fiind dispus pe două niveluri (parter şi etaj) şi structurat în opt camere. La parter se regăsesc camera tehnologiei, camera tutunului și camera pentru co-creare, precum şi un bar pentru re-energizare. Etajul 1 completează universul creativităţii cu o cameră de dans și film, a cărei oglindă se transformă într-un ecran pentru proiectarea filmelor, o cameră de muzică, echipată cu instrumente muzicale, o cameră de arte vizuale, unde creativii se pot exprima prin intermediul fotografiei sau al picturii, o cameră de relaxare şi o cameră destinată experienţelor mereu în schimbare. Toate camerele sunt echipate cu instrumentele necesare procesului de creaţie, puse la dispoziţia tuturor celor care îşi doresc să dea viaţă ideilor lor. Fie că este vorba de pictură, fotografie, instalaţie, film sau dans, QREATOR este gândit atât ca atelier, cât şi ca spaţiu de expoziţie.

Cine are acces? Care este vârsta minimă de la care se poate rezerva o cameră în QREATOR by IQOS?

Principalul criteriu de selecţie pentru vizitarea şi întreprinderea activităţilor în casă este vârsta minimă de 18 ani împliniţi. QREATOR îşi rezervă dreptul de a-şi selecta audienţa.

Cum se închiriază / rezervă spaţiul QREATOR?

În acest moment, spaţiul QREATOR by IQOS va fi pus la dispoziţia partenerilor noştri şi a celor interesaţi de proiect fără niciun cost de închiriere, în urma unei programări în prealabil, în funcţie de locurile disponibile. Programările se pot efectua prin intermediul formularului de contact din secțiunea Contact de pe website-ul www.Qreator.ro.

În cazul evenimentelor tip „corporate” se poate închiria toată locaţia QREATOR by IQOS?

Da. Spaţiul QREATOR by IQOS poate fi închiriat şi pentru evenimente corporate. Vă recomandăm să trimiteţi în prealabil un e-mail la adresa contact@QREATOR.ro sau să ne contactați prin intermediul formularului de contact din secțiunea Contact de pe website-ul www.Qreator.ro.

Cu ce anume este interzis accesul în QREATOR by IQOS?

Accesul cu animale de companie, produse din exterior, role/biciclete/skateboard sau orice obiecte care ar putea afecta arhitectura clădirii de patrimoniu este strict interzisă.

QREATOR by IQOS oferă parcare celor care îşi rezervă o cameră pe durata şederii lor?

Clădirea este dotată cu un număr limitat de locuri de parcare. În limita locurilor disponibile, acestea pot fi oferite celor care organizează activităţi în spaţiu.

Care este timpul maxim permis de o rezervare în QREATOR by IQOS? / Cât timp pot închiria o cameră?

Nu există un timp limitat pentru rezervări. Acesta depinde de forma şi contextul evenimentului, dar şi de celelalte activităţi care se desfăşoară aici în acelaşi timp. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta printr-un e-mail la adresa contact@QREATOR.ro sau prin intermediul formularului de contact din secțiunea Contact de pe website-ul www.Qreator.ro.

Produsele disponibile în zona de bar sunt contra cost?

QREATOR by IQOS pune la dispoziţia clienţilor o selecţie de băuturi şi mâncare ce poate fi achiziţionată contra-cost. Lista completă poate fi găsită în MENU

Camerele din QREATOR by IQOS pot fi modificate din punct de vedere al mobilierului? (rearanjarea scaunelor, a meselor – acolo unde este posibil)

Rearanjarea mobilierului este posibilă în funcţie de contextul activităţii şi în urma discuţiilor în prealabil, atât timp cât integritatea mobilierului nu este pusă în pericol.

Localizare și orar de funcționare

QREATOR by IQOS se afla pe Bulevardul Aviatorilor nr. 8A şi este deschis publicului de luni până vineri între orele 09:00 şi 20:00 şi de sâmbătă până duminică între orele 10:00 şi 21:00. În trei zile ale săptămânii, programul poate fi prelungit până la ora 23:30, în funcţie de evenimentele programate.