...
qollection
09 Ianuarie, 2019

End of Qollection 2018

Co-creare În vara lui 2018, în spațiul Qreator ia naștere proiectul Qollection, proiect care adună împreună unele dintre cele mai apreciate nume ale industriilor creative locale. De la Mihaela Glăvan și până la Ghica Popa sau Șoseta 3, artiștii români și-au împrumutat inventivitatea și spiritul creator unor colecții cu totul speciale de piese vestimentare și accesorii, disponibile exclusiv la Qreator. Prima lună din 2019 celebrează succesul celor 6 colecții ale anului care tocmai s-a încheiat, printr-o retrospectivă intitulată „End of Qollection 2018”, deschisă publicului larg până pe 31 ianuarie. Mai mult, patru din aceste colecții limitate vor fi disponibile încă o dată cumpărătorilor, în oferte speciale, în același interval de timp.   

Conceptul de bază al Qollection este unul simplu și pornește de la ideea că fiecare dintre noi merită experiențe și produse unice, care să îi complimenteze stilul și personalitatea. În fiecare lună, branduri și artiști români au contribuit la colecțiile capsulă Qollection, colecții care au fost disponibile in spațiul Qreator, prin oferte speciale dedicate exclusiv utilizatorilor IQOS. 

Qollection by Mihaela Glăvan

Colecția de debut Qollection a fost realizată în colaborare cu Mihaela Glăvan, despre care se poate spune cu ușurintă că este unul dintre cele mai sonore nume în industria pielii. Spiritul său inovativ și dorința de a realiza piese unisex cât mai sofisticate s-au tradus în patru modele de genți și accesorii în nuanțe pământii, simplu de integrat chiar și în cele mai pretențioase ținute. 

  

Qollection by Irina Voinea

Irina Voinea este al doilea designer implicat în Qollection, iar colectia din luna august a adus în prim plan streetwear-ul contemporan, cu accente clasice. Tricourile casual cu imprimeu și jachetele reversibile, în culori tari, au constituit piese de rezistență mai mult decât binevenite în orice garderobă de vară. 

 

Qollection by Ghica Popa

Pentru luna septembrie, Qollection apelează la renumitul ilustrator Ghica Popa, ale cărui lucrări pot fi găsite pe cele mai cunoscute site-uri de streetwear și street culture. În propriul său stil ludic, Ghică Popa a realizat pentru Qollection trei tipologii de „roboți creativi” Artistul, Fata cu fotografiile, Muzicianul -, care s-au regăsit pe cele trei tricouri disponibile exclusiv la Qreator

   

Qollection by Lelograms

Si pentru că nicio ținută nu este completă fără bijuterii, Lelograms a intrat în portofoliul Qollection în luna octombrie cu două pandantive, unul pentru el și unul pentru ea, și un inel unisex, cu design minimalist.

  

Qollection by Monocult

Cămașa, o piesă cheie din garderoba oricui a fost vedeta lunii noiembrie, în viziunea brandului Monocult. Două variante cromatice ale aceleiași siluete clasice, dar with a twist, au pus în valoare versatilitatea cămășii, care poate fi când simbol al masculinității, când al senzualității feminine. 

 

Qollection by Șoseta 3

Pentru toți cei care au căutat cadoul ideal de Crăciun pentru prietenul acela care-și rătăcește mereu lucrurile, în luna decembrie Qollection și-a unit forțele cu brandul românesc Șoseta 3, propunând trei modele de șosete colorate, numai bune de dat în dar. Particularitatea acestor perechi, însă, stă în faptul că nu conțin două, ci trei șosete – în eventualitatea în care una dispare.

  

Acestea au fost cele șase colecții Qollection ale anului 2018. Nu uita, în luna ianuarie colecțiile Qollection by Irina Voinea, Qollection by Ghica Popa, Qollection by Monocult și Qollection by Șoseta 3 sunt disponibile în oferte speciale, exclusiv în spațiul Qreator by IQOS. În același timp, din februarie vom continua să te surprindem cu noi colaborări și colecții capsulă Qollection, potrivite creatorului din tine.

qollection