Regulament

Înainte de a începe aventura, vă invităm să parcurgeți regulamentul nostru de ordine interioară și vă rugăm să îl respectați, astfel încât să putem contribui împreuna la confortul comunității QREATOR.

Regulament de ordine interioara

Înainte de a începe aventura, vă invităm să parcurgeți regulamentul nostru de ordine interioară și vă rugăm să îl respectați, astfel încât să putem contribui împreuna la confortul comunității QREATOR.

 1. Qreator este un spațiu adresat creativitații. Așadar, vă rugăm să păstrați o ținută decentă și un ton respectuos și vă invităm să fiți prietenoși cu spațiul pe care vi-l oferim. Qreator își rezervă dreptul de a-și selecta vizitatorii.
 2. Accesul minorilor în Qreator nu este permis.
 3. Accesul cu animale de companie nu este permis.
 4. Qreator vă pune la dispoziție o gama variată de produse. Va rugăm să lăsați în afara locației băuturile și alimentele achiziționate din alte părți.
 5. Pentru a păstra ambientul Qreator, vă rugăm să nu schimbați destinația și amplasarea pieselor de mobilier. Pentru orice solicitare și nevoie specială, angajații noștri vă stau la dispoziție.
 6. Luminozitatea și temperatura din cadrul Qreator au fost special gândite pentru a stimula creativitatea. Vă rugăm să nu modificați acești parametri prin accesarea sistemului de iluminat sau de reglare a temperaturii în vilă.
 7. Pentru a vă oferi cea mai buna experiență, Qreator vă pune la dispoziție spațiul aflat la parter și la etajul 1. Accesul în alte încaperi nu este permis.
 8. Pentru a menține spațiul cât mai primitor și pentru a crea un mediu plăcut tuturor vizitatorilor, vă rugăm să nu vă urcați cu picioarele pe mobilier, să nu plasați pahare/căni cu băuturi în alte locuri în afară de mesele special amenajate și să nu rupeți/trageți de plantele din incinta spațiului.
 9. Pentru a contribui la confortul comunității Qreator, la plecare, vă rugăm să lăsați toate obiectele în locul din care le-ați luat.
 10. În Qreator, fumatul nu este permis. Puteți folosi însa produse IQOS.
 11. Qreator va îndeamnă să respectați spațiul și intimitatea celorlalți vizitatori și vă invită să îi fiți alături în dezvoltarea unei comunități solide cu un obiectiv comun: CREAȚIA!

Camera tutunului

 1. Qreator crede într-un viitor fără fum! Dispozitivele IQOS vă sunt puse la dispoziție doar pentru uz în incinta Qreator. Pentru oferte speciale și achiziționare, angajații noștri vă stau la dispoziție.
 2. Va rugăm să nu scoateți și să nu împraștiați în încăperi tutunul care a fost plasat în mesele de rașină. Acesta are scop pur decorativ.

Camera Tehnologiei

 1. Qreator susține pasionații de tehnologie!
 2. Vă rugăm să nu accesați de pe mesele interactive site-uri cu conținut neadecvat în spațiul public (site-uri pentru adulți, site-uri pentru pariuri online, streaming online etc.).
 3. În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru a utiliza dispozitivele puse la dispoziție în această cameră, angajații noștri vă pot oferi consiliere.
 4. La plecare, vă rugăm să lăsați accesoriile și dispozitivele din această cameră în aceeași stare în care v-au fost înmânate.

Camera de co-creare

 1. Pentru a accesa ecranul din această cameră, aveți nevoie de o rezervare. Vă rugăm să luați legatura cu un angajat care vă va ajuta cu setările necesare.
 2. Vă rugăm să nu accesați site-uri cu conținut pentru adulți sau cu un alt conținut neadecvat.

Camera de muzică

 1. Qreator iubește muzica! Vă încurajăm să utilizați instrumentele muzicale aflate în această cameră pentru crearea unei experiențe unice! Înainte însă, vă rugăm să contactați un angajat care va efectua setările pentru fiecare instrument/dispozitiv audio/de amplificare și care vă va ajuta să acordați chitarele.
 2. Vă rugăm să lăsați băuturile pe masa special amenajată în acest scop, pentru a evita accidentele ce pot deteriora instrumentele.
 3. Vă rugăm ca după orice utilizare să lăsați instrumentele în/pe standurile de protecție, și nu pe podea/canapea/scaune, pentru a evita deteriorarea acestora.
 4. Vă rugăm să nu încercați să schimbați singuri corzile chitarelor fără ajutorul/prezența colegilor noștri.
 5. Qreator dorește să ofere o experiență unică tuturor vizitatorilor săi. De aceea, accesul la monitoare (boxe) se va face doar pe baza de rezervare. Vă invităm să vă bucurați de experiența dvs. creatoare în cadrul acestei camere, fără a incomoda ceilalți vizitatori.
 6. La plecare, vă rugăm să lăsați instrumentele muzicale ce au contribuit la unicitatea experienței dvs. în această cameră, în aceeași stare în care v-au fost înmânate.

Camera de fotografie și pictură

 1. Qreator sprijină arta! Pentru o experiență unică, vă recomandăm să rezervați această cameră în prealabil, pentru ca angajații noștri să o poată pregăti astfel încât să raspundă nevoilor dvs.
 2. Deși încurajăm arta, vă rugăm să vă exprimați creativitatea doar în spațiul special destinat. Contribuiți la conservarea spațiului și evitați utilizarea pensulelor și culorilor pe pereți și pe podea.
 3. Pentru siguranța dvs., vă rugăm să fiți atenți la elementele de decor existente în această camera.

Camera de dans și film

 1. Qreator vă îndeamnă la un stil de viață activ! Pentru o experiență unică, vă invităm să rezervați în prealabil această cameră în vederea amenajării corespunzatoare pentru o ora de dans exploziv!
 2. Qreator te invită la proiecții cinematografice! O rezervare prealabilă este necesară pentru amenajarea camerei în mod corespunzător.
 3. Vă rugăm să nu încercați să opacizați oglinda. Doar angajații noștri au calificarea necesară pentru această operațiune.
 4. Vă rugăm să păstrați decența și să nu rulați materiale cu conținut neadecvat.

Camera de relaxare

 1. Qreator încurajează cultura! Vă invităm să răsfoiți publicațiile din biblioteca noastră și să le păstrați în stare cât mai bună, astfel încât și alți vizitatori să se poată bucura de ele.
 2. Cărțile și revistele existente în bibliotecă nu se pot împrumuta sau cumpăra.
 3. Vă rugăm să lăsați băuturile pe mesele special amenajate.

Zona de energizare

Accesul în spatele barului nu este permis. Vă rugăm să solicitați angajaților noștri produsele de care aveți nevoie.